Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

U bent uitgenodigd voor de lezing van Foppe de Haan bij de BCA!

Foppe de Haan is een uniek mens. Hij is een karakteristieke bekende Nederlander die tijdens zijn loopbaan geweldige prestaties wist neer te zetten, maar altijd een gewoon mens is gebleven. Deze avond krijgt u de ultieme kans deze unieke man en coach nog beter te leren kennen in een informele setting! Gert Ambachtsheer zal Foppe tijdens het programma interviewen en achteraf praten we na met een hapje en een drankje.

Kom ook vooraf dineren
U kunt optioneel voor aanvang genieten van een heerlijk diner. De prijs hiervan is € 50,- voor BCA-leden en € 75,- voor introducees. Prijzen zijn per persoon en inclusief drankjes. Een deel hiervan gaat naar het Foppe Fonds. U wordt voor het diner om 17:30 verwacht in restaurant ‘Bij Janne’. Wij vragen u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn!

Aanmelden
Aanmelden en/of afmelden uiterlijk op 1 september 2024 via e-mail naar Truus Roubos via info@businessclubalmkerk.nl. Graag bij aanmelding voor dit event vermelden of u gebruikmaakt van het diner en zo ja, met hoeveel personen. Ook kunt u dieetwensen doorgeven en overige informatie opvragen via dit e-mailadres.

Graag zien we u op 12 september in Dussen!


Deel via: